Loading...
Πέμπτη 11 Νοέ 2021
Ετοιμάστε κρεμώδη νιόκι με σάλτσα κολοκύθας
Κλίκ για μεγέθυνση
Συστατικά

powered by Rubicon Project

1 φέτα μπέικον, κομμένη
1 συσκευασία νιόκι
1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
1 κουτ. της σούπας θυμάρι
3/4 του φλιτζανιού γάλα με χαμηλά λιπαρά
3/4 του φλιτζανιού κολοκύθα σε συσκευασία
1/4 κουτ. του γλυκού πιπέρι
9 κουτ. του γλυκού τυρί κρέμα
1/4 του φλιτζανιού παρμεζάνα

Τρόπος Μαγειρέματος

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρεις αρχικά το μπέικον για περίπου 5 λεπτά.
Τοποθετείς το μπέικον σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί και ρίχνεις στο τηγάνι τα νιόκι σου για ακόμα 5 λεπτά, ανακατεύοντας.
Σε μία κατσαρόλα, προσθέτεις λίγο ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια. Ανακατεύεις με μία ξύλινη κουτάλα για 4 λεπτά. Προσθέτεις το σκόρδο και ανακατεύεις για 1 ακόμη λεπτό.
Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύεις το γάλα και το τυρί κρέμα και το μεταφέρεις στην κατσαρόλα μαζί με την κολοκύθα και το μπέικον. Σιγοβράζεις για 5 λεπτά.
Προσθέτεις τα νιόκι και την τριμμένη παρμεζάνα και βράζεις για 4 λεπτά ακόμη.
Μοιράζεις σε μπολάκια.

Πηγή: tlife.gr
youtube instagram
 
© Copyright 2008 - 2024 taxiar.gr