Το Grand Chalet στην Κηφισιά ήταν κάποτε ένα ξενοδοχείο που έσφυζε από ζωή.

Σε αυτό είχαν φιλοξενηθεί σπουδαίες προσωπικότητες και υψηλοί καλεσμένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με μόλις 47 δωμάτια, έναν καταπράσινο κήπο και μια επιβλητική πισίνα, έμοιαζε με έπαυλη.

Σήμερα, αποτελεί τον “εγκαταλελειμμένο μύθο της Κηφισιάς”.

Η ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς φιλοξενεί μερικά από τα πιο διάσημα και ιστορικά ξενοδοχεία της Αττικής, γνωστά για την εξαιρετική τους αρχιτεκτονική και την πολυτέλεια τους.

Η δολοφονία και το άδοξο τέλος του ξενοδοχείου Grand Chalet
Το ξενοδοχείο Grand Chalet είχε άδοξο τέλος, με την παρακμή να αρχίζει έπειτα από τον μυστηριώδη, και ανεξιχνίαστο μέχρι και σήμερα, θάνατο του ιδιοκτήτη του, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 2011 ο γιος της οικογένειας Αποστόλου, που ήταν οι ιδρυτές του ξενοδοχείου, εντοπίστηκε νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος, στη μεζονέτα όπου διέμενε στην Κηφισιά. Το πτώμα του βρήκε η οικιακή βοηθός, τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό του. Ο Χρήστος Αποστόλου έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν τα προβλήματα και οι αλλαγές στην ιδιοκτησία, μέχρι που φτάσαμε στην τελική εγκατάλειψη του ξενοδοχείου στην οδό Κοκκιναρά.

Τον Ιανουάριο του 2021 βγήκε σε πλειστηριασμό, όμως κηρύχθηκε άγονος καθώς δεν βρέθηκε αγοραστής και αναμένεται να βγει ξανά στο “σφυρί” στις 27 Οκτωβρίου με τιμή πρώτης προσφοράς 5.280.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο με drone από την ομάδα Up Stories